Novosti

Turističko vijeće županijske Turističke zajednice održalo 6. sjednicu

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 6. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije koju je otvorio predsjednik županijske Turističke zajednice župan Darko Koren.
Na sjednici je usvojen zapisnik sa prethodne sjednice Turističkog vijeća te je jednoglasno donesen Zaključak o usvajanju izvješća Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za razdoblje siječanj – lipanj 2016. godine o kojem je izvijestio predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac istaknuvši:
U cijelosti je izvršen program rada sukladno financijskom planu i planu poslovanja Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, s obzirom da su sredstva koja su utrošena i namjenski realizirana. Stoga se može konstatirati da je rad županijske Turističke zajednice u proteklom razdoblju bio uspješan.“
Jedna od točaka dnevnog reda bila je i Izmjena i dopuna Pravilnika o radu i plaćama zaposlenika u turističkom uredu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije te je zaključeno kako će se isti usuglasiti s Kolektivnim ugovorom kojim se reguliraju prava i obveze zaposlenih u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Pored toga, na sjednici kao predstavnik TZ KKŽ za novog člana Nadzornog odbora Turističke zajednice Grada Koprivnice izabran je Marko Jembrek.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio