Novosti

Turističko vijeće županijske Turističke zajednice održalo 6. sjednicu

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije održana je 6. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije koju je otvorio predsjednik županijske Turističke zajednice župan Darko Koren.
Na sjednici je usvojen zapisnik sa prethodne sjednice Turističkog vijeća te je jednoglasno donesen Zaključak o usvajanju izvješća Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za razdoblje siječanj – lipanj 2016. godine o kojem je izvijestio predsjednik Nadzornog odbora Marijan Štimac istaknuvši:
U cijelosti je izvršen program rada sukladno financijskom planu i planu poslovanja Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, s obzirom da su sredstva koja su utrošena i namjenski realizirana. Stoga se može konstatirati da je rad županijske Turističke zajednice u proteklom razdoblju bio uspješan.“
Jedna od točaka dnevnog reda bila je i Izmjena i dopuna Pravilnika o radu i plaćama zaposlenika u turističkom uredu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije te je zaključeno kako će se isti usuglasiti s Kolektivnim ugovorom kojim se reguliraju prava i obveze zaposlenih u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Pored toga, na sjednici kao predstavnik TZ KKŽ za novog člana Nadzornog odbora Turističke zajednice Grada Koprivnice izabran je Marko Jembrek.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live