Novosti

Turističko vijeće županijske Turističke zajednice održalo 8. sjednicu

Turističko vijeće Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije održalo je 8. sjednicu na kojoj je donesen Prijedlog Financijskog plana i Programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za 2017. godinu.
Sjednicu je otvorio predsjednik županijske Turističke zajednice župan Darko Koren nakon čega je direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc ukratko prezentirao Prijedlog Financijskog plana dodavši kako će Proračun za sljedeću godinu biti smanjen s obzirom da su smanjenja sredstva od strane Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma.
Nadalje, direktor Mihevc je predstavio i Prijedlog Programa rada za sljedeću godinu te naglasio kako je u planu izdati proširenu brošuru o projektu „Pisanica od srca“ s obzirom da se 2017. godine obilježava deseta godišnjica trajanja tog projekta. Nadalje, u planu je i izgradnja nove web stranice županijske Turističke zajednice kao i ažuriranje te nadogradnja aplikacije „Podravina i Prigorje na dlanu“. Dodao je kako je u planu i uključivanje županijske Turističke zajednice u projekt „Okusi hrvatske tradicije“ čiji je cilj održati lokalna jela i pića.
Pored toga, direktor Mihevc je obavijestio okupljene kako su nakon održanog sastanka s direktorom Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomirom Ivičićem stigle dvije odluke kojima su dodijeljena financijska sredstva manifestaciji „Velika martinjska špelancija“ te projektu „Pisanica od srca“.
Na kraju sjednice, župan je naglasio kako je županijska Turistička zajednica jedna od rijetkih turističkih zajednica u Republici Hrvatskoj koja provodi svoje vlastite programe.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live