Novosti

U APN predan projekt za izgradnju višestambene zgrade na Radničkoj cesti u Đurđevcu

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, gradonačelnik Hrvoje Janči u Zagrebu je predao predstavnicima Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama glavni i izvedbeni projekt za izgradnju prve višestambene zgrade na Radničkoj cesti u Đurđevcu.
Nakon pregleda dokumentacije APN će pokrenuti postupak raspisivanja javne nabave za odabir izvođača radova, a od trenutka kada se dobije izvođač, predviđa se da će biti potrebno godinu dana da se stanovi završe.
Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.
Naš doprinos mladim obiteljima je to što je Grad osigurao besplatno zemljište i  besplatni komunalni doprinos te će se za taj dio umanjiti i konačna cijena za stan budućim vlasnicima. Imamo predviđene tri parcele za tri zgrade, a vjerujem da će se prva zgrada popuniti i prije završetka izgradnje – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.
Zainteresirani za kupnju stanova mogu se i dalje javljati, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi grad@djurdjevac.hr.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio