Novosti

U emisiji Susjednih općina gostovao načelnik Vjekoslav Maletić

U općini Ferdinandovac novi načelnik Vjekoslav Maletić izabran je u prvom krugu lokalnih izbora održanih 21. svibnja. U programu Podravskog radija bez lažne skromnosti rekao je da je to i očekivao. U petak 26 svibnja službeno je i preuzeo dužnost načelnika, a 6. lipnja se očekuje konstituiranje Općinskog vijeća. Načelnik Maletić rekao je kako prvo treba odraditi stvari u kojima općina nije funkcionirala zbog nedostatka načelnika, a povjerenik Vlade nije imao ovlasti odraditi.
– ovo su samo neke tehničke stvari koje treba donjeti, napomenuo je načelnik Maletić, a nakon formiranja vijeća i donošenja proračuna moguće će biti ozbiljnije realizacije.
Općina Ferdinandovac od 25. svibnja započela je sa obilježavanjem Dana općine.
U sklopu Dana općine održan je i Dan osnovne škole priredbom Škola traži zvijezdu, te likovnom izložbom Dragutina Kovačića, u program obilježavanja uključio se i DV Košutica završnom priredbom za roditelje i ostale mještane. U nedjelju 28. svibnja održan je i kulturno zabavni program Ferdinandovačkih udruga. Na dan samog zaštitnika župe 30. svibnja služena je Sveta misa te su položeni vijenci na ferdinandovačkom groblju.
Za kraj obilježavanja Dana općine održati će se u nedjelju 4. lipnja prvenstvena nogometna utakmica između NK Ferdinandovac i NK Omladinac iz Herešina, te proslava ulaska ferdinandovačkih nogometaša u 1. ŽNL.
Emisija Susjedne općine sufinancirana je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio