OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

U Legradu održana završna konferencija projekta JOLLIZ!

U prostorima Osnovne škole Legrad održana je završna konferencija projekta JOLLIZ! – Joint learning Legrad i Zákány kojom je i formalno obilježen završetak projekta koji se provodio tijekom 16 mjeseci, od srpnja 2017. godine do listopada 2018. godine.
Na početku završne konferencije okupljenima su se obratili ravnatelj OŠ Legrad Dragutin Marcinjaš, zamjenik župana Ratimir Ljubić te načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić. U ime projektnih partnera obratila se, između ostalih, i Melita Birčić, ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije KKŽ,.
Projekt JOLLIZ! – Joint learning Legrad i Zákány odobren je iz INTERREG V-A Programa suranje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta bila je 199.950,00 EUR. Cilj projekta bilo je unaprjeđenje suradnje između dviju osnovnih škola iz prekograničnog područja, a osnovne aktivnosti projekta bile su vezane uz osmišljavanje i izradu tri zajednička kurikuluma na teme Zajednička kultura, Zajednička povijest i Povezanost putem Drave, sa svrhom obogaćivanja nastavnog programa i stvaranja podloge za nastavak buduće uspješne suradnje.
PORA je tijekom trajanja projekta partnerima pružala svoju stručnu i savjetodavnu podršku, a u cilju unaprjeđenja kompetencija nastavnika dviju škola za pripremu i provedbu budućih zajedničkih prekograničnih projekata održana je trodnevna radionica na temu upravljanja projektnim ciklusom.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio