Novosti

U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana je s početkom drugog polugodišta krenula provedba pilot projekta produženog boravka

U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana je s početkom drugog polugodišta krenula provedba pilot projekta produženog boravka.
Polaznici su učenici prvih, drugih i trećih razreda, a produženi boravak organizira se neposredno nakon redovne nastave, u trajanju od 11,30 do 17,00 sati.
Potreba za ovakvim programom rada rezultat je trendova suvremenog obiteljskog života, te će produženi boravak dobro doći obiteljima gdje oba roditelja rade i nemaju mogućnosti koristiti baka servis. Osim toga i sam proces učenja postaje zanimljiviji u kombinaciji s organiziranim slobodnim izvannastavnim aktivnostima. Na ovaj način dijete će nakon škole dobiti dva zdrava obroka, napisati zadaću i igrati se s vršnjacima pod vodstvom stručne osobe.
Tijekom školske godine učenici će s učiteljicom produženog boravaka biti uključeni u prigodne programe škole, lokalne zajednice i grada. Produženi boravak će omogućiti više zajedničkog, bezbrižnog i opuštenog druženja roditelja i djece u svojim domovima.
Učenici se mogu priključiti u svakom trenutku a svi zaintetesirani roditelji koji žele uključiti svoje dijete u produženi boravak mogu se javiti u školu.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live