Life StyleNovosti

U Peterancu održana manifestacija „Barbara – prikaz dostignuća“

Na prostoru Ergele Galop u Peterancu održana je manifestacija i natjecanje „Barbara – prikaz dostignuća“, a domaćin je bila Udruga za terapijsko jahanje Osmijeh na čelu s predsjednicom Petrom Čolig Šarić.

Podršku Udruzi i korisnicima terapijskog jahanja iz Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek, zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž te načelnik Općine Peteranec Ivan Derdić, uz ostale ostale uzvanike.

Na manifestaciji je predstavljen razvoj dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom, a zamjenik Ljubić tom je prilikom zahvalio svima uključenima na velikom doprinosu u podizanju kvalitete života osoba s invaliditetom kojima jahanje pruža brojne blagodati.

Ovu je manifestaciju organizira Hrvatski konjički savez osoba s invaliditetom u suradnji s članovima Udruge Osmijeh, a provodi se u svrhu praćenja razvoja i unapređenja dresurnog jahanja za osobe s invaliditetom u Hrvatskoj, pod pokroviteljstvom Hrvatskog paraolimpijskog odbora i uz podršku Udruge volontera Podravke Puls.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live