AktualnoDogađajiEventiNovostiSportske vijestiVijestiVijesti iz ĐurđevcaVijesti iz Županije

U subotu, 6. srpnja po prvi puta na Šoderici turnir u vaterpolu

Ovog vikenda na jezeru Šoderica sprema se pravi sportski i glazbeni spektakl. Po prvi puta će se na Šoderici održati turnir u vaterpolu na kojem će sudjelovati ekipe iz Koprivnice, Zagreba, Rijeke, Slavonskog Broda i Varaždina. Početak turnira je u 12 sati.
Sudjelovati mogu i svi ostali koji su željni dobre zabave, druženja i uživanja u sportu i prirodi. Ono što je bitno naglasiti je da ne morate biti utrenirani sportaši, a za sudjelovanje na turniru možete se prijaviti glavnom organizatoru na broj 0917634909 (Deni Damjanović) kojem se možete obratiti i sa svim drugim upitima u vezi sportskih natjecanja.


Cilj ovoga događanja je promovirati vaterpolo kao sport koji je sve popularniji i na kontinentu. Stoga nam dolazi čak pet ekipa iz vaterpolo klubova čiji članovi redovito sudjeluju na ovakvim turnirima i pritom se odlično zabavljaju.
Uz njih bit će tu članovi vaterpolo kluba Stara Sava iz Zagreba, zatim Marsonia Brodway iz Slavonskog Borda, Vaterpolo klub Garestin iz Varaždina i Jadran – Kostrena iz Rijeke. Za one najbolje pripremljene su nagrade, a svi posjetiti moći će se dobro zabaviti i navijati za svoje favorite.


Tijekom dana za dobru atmosferu bit će zadužen DJ, a u večernjim satima slijedi vatreni koncert poznatog koprivničkog folk rock banda Ogenj.


izvor; Turistička zajednica područja Središnja Podravina

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live