Novosti

U Svetom Ivanu Žabno održan radni sastanak na temu stanja vodoopskrbe

U Općini Sveti Ivan Žabno održan je radni sastanak na temu vodoopskrbe te mogućnosti financiranja projekata iz tog područja, kojemu su prisustvovali župan Darko Koren, saborski zastupnik Branko Hrg, načelnik Općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić te direktor Komunalnog poduzeća Goran Gregurek.
Na samom početku sastanka, načelnik Bošnjak govorio je o temi izgradnje vodotornja u Općini i dopremnog cjevovoda, obzirom na to da se gravitacijsko područje nalazi u takvoj poziciji gdje se vodoopskrba mještana ne bi mogla riješiti na drugačiji način.
„Očekujemo potporu Koprivničko-križevačke županije i Hrvatskih voda, a iz tog smo razloga i organizirali današnji sastanak kako bismo predstavili naše probleme s vodoopskrbom te dobili odgovore na koji ih način riješiti.“, istaknuo je načelnik Bošnjak.
Župan je okupljenima zahvalio na interesu za pitanje vodoopskrbe u Općini te je najavio daljnja ulaganja, kao i proaktivan pristup toj problematici.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live