Novosti

U Virju održan međuopćinski Lidrano 2018.

U OŠ prof. Franje Viktora Šignjara u Virju održan je međuopćinski LiDraNo 2018., na kojoj su sudjelovale; OŠ Grgura Karlovčana, Đurđevac, OŠ Ferdinandovac, OŠ Ivana Lackovića Croate, Kalinovac, OŠ Kloštar Podravski, OŠ Molve, OŠ Gola, Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac, Strukovna škola Đurđevac i škola domaćin iz Virja. Učenici osnovnih i srednjih škola pokazali su svoja umijeća u dramsko – scenskom, literarnom i novinarskom stvaralaštvu.
U kategoriji Skupnih scenskih nastupa OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac predstavljali učenici 2. razreda Patricija Balog, Lovro Jerbić, Fran Jurić, Nikola Marić, Matija Mihočka, Katja Patačko, Niko Pregiban, Mia Robotić i Paola Šestak s predstavom ‘Maca Papučarica’ koja je predložena i za županijski susret LiDraNo koji će se održati u Križevcima. Njihova je mentorica učiteljica Marijana Kralj.
U kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa đurđavačku je školu predstavljao učenik 8. razreda Niko Fusić uz mentoricu učiteljica Danijelu Sunara Jozek, u kategoriji literarnih radova školu su predstavljale Klara Vukres i Laura Zvonar, učenice 7. razreda, dok su u kategoriji novinarskih radova sa svojim su radovima sudjelovale Alenka Ščerbek i Lucija Smes, učenice 8. razreda, uz mentora Vjekoslava Čordašev.
Na višu razinu iz OŠ Virje plasirali su se; Martin Barberic uz mentoricu Kseniju Janković Vusić, članovi Medijske grupe s mentoricom Katarinom Franjo, te Jan Hapavel i Pavao Turčić uz mentoricu Katarinu Franjo.
Iz OŠ Ivan Lacković Croata na županijsku razinu plasirali su se učenici Šimun Golub te Ena Mlakar i Karmen Miklić s literarnim radovima.
Iz OŠ Ferdinandovac na županijsku razinu plasirali su se Borna Čokić s mentoricom Vlastom Golub i Lovro Kišićek s mentorom Miroslavom Fučkom.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio