Novosti

Učitelj Osnovne škole Đurđevac Nikola Mihočka dobitnik Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je popis dobitnika nagrada pod nazivom Godišnje nagrađivanje odgojno-obrazovnih djelatnika.
Među 504 nagrađena odgojno-obrazovna djelatnika iz cijele Republike Hrvatske, našao se ji učitelj Osnove škole Đurđevac Nikola Mihočka, koji predaje informatiku, a između ostaloga je voditelj mnogih školskih projekata, autor je sedam kompleta udžbenika iz informatike, autor je priručnika za pripremanje učenika za natjecanja, bio je mentor državnom prvaku te je dobitnik nagrade za najbolji rad na međunarodnoj CARNet-ovoj korisničkoj konferenciji.
Voditelj je Županijskih stručnih vijeća učitelja informatike u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, voditelj je i Centra izvrsnosti za informatiku u BBŽ, tajnik je Zajednice tehničke kulture Grada Đurđevca i predsjednik je Šahovskog kluba “Picok” Đurđevac.
U veljači ove godine unaprijeđen je u zvanje – učitelj savjetnik.
Dodjelu nagrada i ove godine organizira Ministarstvo znanosti i obrazovanja na međunarodni Dan učitelja, u ponedjeljak, 5. listopada 2020. godine, a zbog epidemiološke situacije održat će se u virtualnom okruženju.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live