Novosti

Udruga „Bilikum“ održala redovnu godišnju Skupštinu

Udruga vinogradara i vinara „Bilikum“ u Križevcima je održala redovnu godišnju sjednicu Skupštine na kojoj je prihvaćeno Izvješće o radu u protekloj godini, Financijsko izvješće te Plan rada za 2018. godinu.
Predsjednik Udruge i viši savjetnik-specijalist za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo u Koprivničko-križevačkoj županiji Denis Maksić izvijestio je kako je Udruga prošle godine obilježila mnoge važne datume, a članovi Udruge sudjelovali su na brojnim izložbama vina, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Također je istaknuo kako je u Križevcima uspješno organizirana izložba Zlatna vina Alpe Adria 2017.
Planovi za tekuću godinu tiču se nastavka dobre suradnje s ostalim udrugama, edukacija te nastupa na sajmovima i izložbama, a važno je spomenuti i kako Udruga 20. siječnja organizira proslavu Vincekova po Križevačkim štatutima.
Čestitke Udruzi na svemu ostvarenom uputili su brojni okupljeni, među kojima i saborski zastupnik Branko Hrg te predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Marko Katanović.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live