Novosti

Udruga „Bolje sutra“ provela radionicu „U toj priči sam JA“

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice u utorak, 31. siječnja održala je radionicu u sklopu projekta „SuPER sigurni u prometu“ pod nazivom „U toj priči sam JA“ koja je namijenjena osvještavanju novinara o načinima izvještavanja maloljetnicima koji su postali žrtve prometnih nesreća.
Voditelj radionice bio je magistar novinarstva Ivan Nekić koji je pri tom naglasio kako je u tragičnim prigodama potrebno smanjiti senzacionalističko izvještavanje kojemu je svrha privlačenje više čitatelja pa samim time mlade osobe treba u tim slučajevima zaštititi, a ne ih izložiti još većoj traumi.
Projekt „SuPER sigurni u prometu“ odobren je od strane Ministarstva unutarnjih poslova u sklopu natječaja „Za nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011.-2020.“, a ovim programom projektu je osigurano 78.365,00 kuna. Područja koja obuhvaća ovaj program odnose se na mlade vozače dok su podpodručja nepropisna i neprilagođena brzina, a partneri u projektu su Koprivničko-križevačka županija, Regionalni klub IPA Koprivnica te Udruga Roma „Korak po korak“ Koprivničko-križevačke županije.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live