Novosti

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije obilježila Majčin dan

U organizaciji Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, obilježen je Majčin dan, a prigodnom programu prisustvovao je zamjenik župana Ivan Pal i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.
Predsjednik Udruge slijepih Ivica Ferenčić uputio je čestitke svim majkama te zahvalio Koprivničko-križevačkoj županiji na dosadašnjoj suradnji, podršci i doprinosu radu Udruge, a pozdravio je i predstavnike udruga slijepih koji su stigli iz Virovitice i Zagreba.
Zamjenik župana Ivan Pal također se pridružio čestitkama uz Majčin dan te naglasio: „Želim odati posebno priznanje majkama koje se bore s nizom zdravstvenih problema, kao i majkama s invaliditetom, koje se unatoč nedaćama, hrabro nose sa svim izazovima i predane su u ljubavi za svoju djecu.“. Dodao je kako „biti majka nije samo biološko pitanje, nego je majka roditelj, prijatelj, podrška i sve ono što djetetu je potrebno kroz život“.
Udruga slijepih već petnaestu godinu za redom obilježava Majčin dan, a na ovogodišnjem susretu nastupilo je Kulturno umjetničko društvo „Rudar“ iz Glogovca te je održano predavanje i radionica „4 lica žene“ koju je predvodila profesorica Sandra Baksa, specijalizirana za provođenje radionica suosjećajne komunikacije i osnaživanje autentičnih vrijednosti žena.
Izvor slike KKŽ

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live