NovostiVijesti iz Podravine

Udruga žena Svetojanke; Za novu predsjednicu izabrana Martina Račan – Svetojanke ponosne na razvoj mjesta

U Društvenom domu Sveta Ana održana je izborna skupština Udruge žena Svetojanke.

Dosadašnja predsjednica Natalija Miletić razriješena je dužnosti, a za novu predsjednicu je izabrana Martina Račan.

U izvještajnom dijelu skupštine dosadašnja predsjednica Natalija Miletić istaknula je kako su članice tijekom godine radile na uređenju mjesta, pripremale zlevanku i okrjepu za sve izletnike tokom godine, a jedan od prioriteta rada udruge je i dalje prezentacija Svetojanske zlevanke, te prezentacija Svete Ane kao turističkog odredišta uz pomoć Grada Đurđevca i Turističke zajednice Grada Đurđevca.

Nova predsjednica Martina Račan zahvalila se članicama na ukazanom povjerenju, najavila je nove projekte i aktivnosti udruge te je naglasila kako je sa svojim radom već krenula. Prvo događanje u mjestu je Advent u Svetoj Ani, a nakon adventa kreću pripreme za ovogodišnju manifestaciju Kolinje 2022.

Gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči pozdravio je sve okupljene i čestitao Svetojankama na dosadašnjem radu i novoj predsjednici na imenovanju, te istaknuo kako Sveta Ana ima veliki turistički potencijal.

Planiramo i dalje ulagati u razvoj turističkih potencijala Svete Ane. Suradnja Grada, Udruge Svetojanke i stanovnika Svete Ane je jako dobra, što je iznimno važno za realizaciju projekata jer su za razvoj turističkog potencijala najvažniji ljudi– rekao je gradonačelnik.

Novoj predsjednici na imenovanju čestitali su i predsjednik Mjesnog odbora Sveta Ana Veljko Miletić te predsjednik DVD-a Sveta Ana Ivan Pajtak. Ovom prilikom članice su povodom dana sv. Kate uručile cvijeće svim Katicama i Katarinama.

Na Skupštini su podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu koja su jednoglasno usvojena, a skupštinu su svojim prisustvom uveličali brojni gosti, mještani Svete Ane i članovi Mjesnog odbora Svete Ane.

izvor; Grad Đurđevac

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio