OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Umirovljenici oduševili žiri i publiku na 16. Festivalu pjevača „50+“

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, u organizaciji Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica i Kluba za starije osobe „Mariška“ , održana je prva večer 16. po redu Festivala „50+“ u kojoj su nastupili pjevači s područja KKŽ.
Pokrovitelji Festivala su Koprivničko-križevačka županija i Grad Koprivnica, a podršku pjevačima pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar. Naglasivši kako je Dom županijska ustanova koja se kontinuirano nalazi u samom državnom vrhu po kvaliteti brige o osobama treće životne dobi, zamjenik Ljubić i predsjednik Pintar čestitali su ravnateljici Vesni Križan i predsjednici Kluba „Mariška“ Valentini Čadavec na organizaciji te natjecateljima poželjeli mnogo sreće i uspjeha u nastupima.
Prema procjeni stručnog žirija prvo je mjesto zauzela Barbara Petras, drugo Zdenko Vujasinović dok je Ivica Đopar osvojio treće mjesto. Prvu nagradu žirija publike osvojila je Ljubica Mesarić , drugu Drago Pocrnja, a treću Marija Terek. Posebnu pohvalu žirija publike dobila je Božica Šajković.
Ove su godine dodijeljena i priznanja specijalnog žirija te je tako Milica Grubić dobila posebnu pohvalu za uspješni kontinuirani nastup, a Franjo Strehovec i Ana Mustafa za najbolji duet.
Druga festivalska večer na rasporedu je u četvrtak, 27. rujna kada će svoje pjevačko umijeće pokazati predstavnici domova za starije osobe s područja Republike Hrvatske, a poseban gost bit će jedan od najpoznatijih autora kajkavskih popevki Ivica Pepelko.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio