Novosti

Uprizorene žive jaslice u Suhoj Kataleni

I ove je godine, četvrti put za redom na inicijativu Udruge žena Suha Katalena ispred društvenog doma u Suhoj Kataleni održan prikaz živih jaslica, koji je okupio brojne posjetitelje koji su mogli uživati u prigodnoj predstavi školske djece kojoj je cilj bilo podsjetiti sve na dijeljenje, zajedništvo i ljubav ne samo prema bližnjima nego i svim ostalim ljudima.
Prije samog uprizorenja djeca Područne škole Suha Katalena za sumještane su pripremili kratku predstavu. Okupljene je pozdravila predsjednica Udruge žena Suha Katalena Gablriela Kralj Bartovčak te je zahvalila gradonačelniku i Gradu Đurđevcu koji su podržali ovaj događaj, te svim članovima udruge i sumještanima koji su pomogli u pripremi i organizaciji ovoga događaja.
Okupljene je pozdravio i gradonačelnik Hrvoje Janči koji je pohvalio rad udruge te prikaz živih jaslica koji svake godine tradicionalno organiziraju u Suhoj Kataleni, a od prošle godine i u Đurđevcu. Prikazom živih jaslica u Đurđevcu probili smo se u sve medije, a ove su se godine u prikaz uključili i svi stanovnici Hrvatske sahare.
Nakon priredbe uprizoren je tradicionalni postav živih jaslica, a Udruga žena Kozarevac svojim se pjesmama pobrinula za blagdanski ugođaj. Po završetku programa podijeljeni su pokloni svoj djeci, a posjetitelji su se mogli okrijepiti čajem, kuhanim vinom, kolačima te dati dobrovoljni prilog koji će se iskoristiti za pomoć potrebitima.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live