Novosti

Uručene majstorske diplome i uvjerenja o stručnom usavršavanju

U Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije održana je svečana dodjela majstorskih diploma te potvrda i uvjerenja o usavršavanju kandidata za poslove voditelja za izradu i provedbu projekata Europske unije.
Ukupno je osam kandidata primilo potvrde i uvjerenja za voditelja projekata Europske unije dok je 39 novih majstora primilo 42 diplome i to za zvanja autolimar, autoelektričar, automehaničar, frizer, pekar, kozmetičar, plinoinstalater, vodoinstalater, instalater grijanja i klimatizacije, stolar, kuhar, očni optičar, soboslikar – ličilac, strojobravar, bravar, dimnjačar, mesar, mlinar, slastičar, natkonobar, elektromehaničar i elektroinstalater.
Uoči dodjele, predsjednik županijske Obrtničke komore  Zvonko Pecikozić čestitao je svima na položenim ispitima.
Župan je dodao kako je županijska Obrtnička komora jedna od najuspješnijih i najorganiziranijih komora u Hrvatskoj koju financijski podupire Koprivničko-križevačka županija te na kraju svim polaznicima programa poručio:
Budite uporni i ustrajni u svom životu te iskoristite ova znanja stečena u županijskoj Obrtničkoj komori.“
Diplome, uvjerenja i potvrde kandidatima su uručili župan, zamjenik župana Darko Sobota i predsjednik Obrtničke komore Zvonko Pecikozić, a ukupno je od 1991. do sada u županijskoj Obrtničkoj komori majstorski ispit prijavilo 496, a položilo 437 kandidata.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live