Novosti

Uručene nagrade za natječaj Volim Podravinu i Prigorje

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i ove je godine organizirala natječaj Volim Podravinu i Prigorje za najbolje likovne radove vrtićke djece i učenika osnovnih škola te literarnih radova učenika iz OŠ, na temu „Priroda-bogatstvo naše županije. Svečanom uručenju nagrada najuspješnijima na natječaju prisustvovali su i župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ivanom Palom, direktor TZ KKŽ Zdravko Mihevc. Na natječaj je pristigao 41 likovni rad djece iz 15 vrtića i 193 likovna rada učenika iz 19 osnovnih škola, te 36 literarnih radova učenika iz 10 škola.
O samom natječaju osvrnuo se direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc istaknuvši kako je ovo dobra i važna akcija na koju se iz godine u godinu prijavljuje sve više sudionika, te je zahvalio i čestitao svima na uspjehu i sudjelovanju. Prisutne je pozdravio i župan Darko Koren koji je zajedno sa zamjenikom Darkom Sobotom podjelio priznanja nagrađenima. Nakon programa svi sudionici obišli su izložbu Pisanica od srca gdje su se fotografirali za uspomenu.
Najbolji u pojedinim kategorijama su :
1. Tamara Kolar, DV „Igra“ Koprivnica, za likovni rad „Plovi,plovi Dravom“, odgajateljice Ivana Vladušić i Ivana Koščak,
2. Toni Koškanac 1.d, OŠ „Braća Radić“, Koprivnica, mentorica Ines Turk
3. Lana Bečaj, 6. r, OŠ Ferdinandovac, za prozni rad “Najvrednije su stvari u životu besplatne”, mentorica Lidija Levačić Mesarov, prof.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live