Novosti

Svečano otvoren novouređen prostor Dječjeg vrtića Maslačak

Otvoren je novoobnovljen DV Maslačak Đurđevac i tako je nešto više od 240 vrtićaraca  krenulo u vrtić koji je od kolovoza prošao temeljitu promjenu i osvježavanje.
 
 
– rekao je gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, te je naglasio kako je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU sufinanciralo ovaj projekt sa 750 tisuća kuna.
Ravnateljica DV Maslačak Martina Repić naglasila je sljedeće;
 
 
“Svim klincima i klincezama želim puno igre i sretnih trenutaka u obnovljenim prostorima vrtićkih grupa. Neki gradovi teže pametnim ulicama, neki nabavi što više pametnih klupa, a mi želimo imati jako puno pametne djece. Sada imamo sve materijalne uvjete zadovoljene, a kako bi nam djeca bila uspješna u životu s njima treba kvalitetno raditi od najranije dobi”- rekao je saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković.
Otvorenju DV Maslačak prisustvovali su i zamjenik župana ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela ua obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine, Ana Mušlek. U svom obraćanju, zamjenik Ljubić pohvalio je napore Grada na pružanju odličnih uvjeta za predškolski odgopj, što je preduvjet za ostanak mladih obitelji i razvoj kako Grada tako i općina u okolici.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live