Novosti

Uz prigodni program otvoreno Ljeto na Šoderici

Otvoreno je novo izdanje Ljeta na Šoderici, a ove su godine za posjetitelje pripremljene čak 22 raznovrsne manifestacije, uz bogatu enogastro ponudu.
S ciljem revitalizacije Podravskog mora, snage su udružile Koprivničko-križevačka županija, županijska Turistička zajednica i Općina Legrad, uz brojne udruge i poduzetnike, a značajan korak prema privlačenju turista je i otvorenje prvih registriranih smještajnih kapaciteta.
Otvorenju sezone prisustvovao je i župan Darko Koren, koji je naglasio kako su „zajedničkim naporima i ulaganjima u protekle tri godine postigli odlične rezultate, te kako je jezero Šoderica prepoznato kao biser kontinentalnog turizma koji turisti rado posjećuju“.
Direktor županijske Turističke zajednice Zdravko Mihevc rekao je kako Šoderica ima „velik turistički potencijal, koji je potrebno iz godine u godinu razvijati i usavršavati“.
Otvorenje Ljeta na Šoderici zaključeno je koncertom, a kroz kupnju ulaznica donirana su sredstva Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice.
Izvor slike KKŽ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio