Novosti

Veliki interes za asfaltiranje goričkih odvojaka uz trasu Mičetinac-Čepelovac

Održan je sastanak vinogradara uz trasu Mičetinac- Čepelovac, na kojem su se okupili zainteresirani vlasnici klijeti za asfaltiranje goričkih odvojaka na tom području.
Na sastanku u ime Grada je bio gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković, pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti, te komunalni redar.
Sastanak je organiziran kako bi se utvrdilo koliko je vlasnika klijeti zainteresiranih za asfaltiranje pojedinih odvojaka, te kako bi se vinogradari organizirali po odvojcima i krenuli sa sakupljanjem potpisa. Grad će ući u realizaciju projekta ukoliko vlasnici uspiju osigurati financijska sredstva za asfalterske radove kako bi se u cijelosti riješio problem održavanja goričkih puteva na tom brijegu s obzirom da uskoro kreće asfaltiranje trase Mičetinac- Čepelovac. Dogovoren je i rok od deset dana kako bi se vinogradari organizirali i javili koji će se odvojci i putevi asfaltirati.
Vlasnicima će se za njihov udio u financiranju izvršiti obračun i umanjenje obveza za komunalnu naknadu i druga davanja prema Gradu kroz naredno razdoblje ovisno o iznosu sufinanciranja i visini mjesečnih obveza.
Na sastanku su se svi vlasnici klijeti pozitivno očitovali i moguće je u kratkom roku očekivati početak izvođenja radova.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio