Novosti

Veliki interes za elektrifikacija vinograda

Nakon što su se vlasnici klijeti obratili  Gradu za pomoć oko rješavanja problema elektrifikacije Grad je u suradnji s HEP-om izradio pregled postojećih električnih mreža i plan moguće nove elektrifikacije na vinogradarskom području. Zajedničkim angažmanom nastoji se priključiti što veći broj korisnika na postojeću mrežu gdje za to postoje uvjeti, te ujedno stvoriti preduvjete za priključenje tamo gdje trenutno ne postoji električna mreža.
Vlasnici klijeti već su iskazali veliki interes za priključak i do sada ih se prijavilo ukupno 58 i to 29 vlasnika klijeti na predjelu Plačibrega i Gradina na području Budrovca i 29 u predjelu Borika i Boričeca na području Suhe Katalene. Grad će sklapati Sporazume sa svima koji su se prijavili, a pozivaju se i ostali koji su zainteresirani da se što prije jave u Gradsku upravu na tel. 811-052 ili na mail [email protected].
Grad će financirati projektiranje i gradnju novih trafostanica i javne mreže u iznosu od 200.000 kuna po trafostanici, a HEP-u je upućen dopis da se pristupi sklapanju sporazuma za izgradnju trafostanica.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live