Life StyleNovostiVijestiVijesti iz Đurđevca

VIDEO Verica Rupčić: “Festival žena iz ruralnih područja KKŽ održat će se 1. srpnja u Kalinovcu, a predstavit će se 16 žena”

Festival žena iz ruralnih područja Koprivničko-križevačke županije održat će se u subotu, 1. srpnja u Kalinovcu u novoj sportskoj dvorani, a pripreme traju tijekom čitave godine.

Ovo je 12. godina održavanja festivala, a sudjelovat će 16 žena koje će prezentirati svoj život, rad i ono čime se bave u slobodno vrijeme.

Verica Rupčić, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije i vanjska članica Odbora za ravnopravnost spolova Hrvatskog sabora, u emisiji Aktualnosti iz županije u programu Podravskog radija, rekla je da je cilj projekta omogućiti ženama da se umreže, stvore nova prijateljstva i razmjenjuju iskustva.

– rekla je Rupčić.

Povodom 10. obljetnice festivala, Rupčić je napisala monografiju u kojoj je obradila 10 godina festivala i ukupno 110 sudionica, a zbog pandemije koronvirusa 2021. godine nije održana promocija već je to obavljeno na lanjskom festivalu.

Pogledajte emisiju Aktualnosti iz županije;

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live