Novosti

Vikend događanja u utvrdi Stari grad: večer stand-up komedije sa Studiom smijeha i glazbeno- recitacijska večer Podravina u srcu i duši

I ovaj vikend u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice održava se Summer Cock festival na kojem će posjetitelji moći uživati u Otvorenom prvenstvu odbojke na pijesku, postavljanju klopoca u sklopu Bartolovoga u Vinariji Cvekan, večeri tamburaške glazbe na trgu, ali i vikend događanjima u utvrdi Stari grad.
Ovu subotu u 20,00 sati u prekrasnom atriju utvrde Stari grad organizirana je stand up večer, a nastupa Studio smijeha, točnije Tin Sedlar, Marina Orsag, Goran Vinčić i Vlatka Mifka koji će vjerujemo i ovoga puta Đurđevčane i ostale goste nasmijati do suza u jednoj sasvim improviziranoj predstavi– STAND UP & IMPROV.
U nedjelju u Etno selu Svetog Jurja u Đurđevcu kod utvrde organizirana je jedna posebna večer pod nazivom Podravina u srcu i duši s početkom u 20,00 sati. Glazbeno-recitacijsku večer uz degustaciju tradicionalnih podravskih jela – domaće kaše, uveličat će nastup Andrije Maronića na cimbalama, Vida Baloga, Željka Kožarića- Mrvice i Ženskog vokalnog sastava Đurđevčice.

Povezani članci

Back to top button
Skip to content