Novosti

Vrijedna donacija uručena osnovnoj školi i dječjem vrtiću „Ivančica“ u Koprivničkom Ivancu

Božićnoj priredbi u Društvenom domu Koprivnički Ivanec koju su pripremili vrtićarci iz DV Vrapčić Drnje, podružnice „Ivančica“ i učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec prisustvovao je i župan Darko Koren.

Božićna priredba bila je i prilika za uručenje donacije informatičke opreme i rekvizita osnovnoj školi iz tvrtke Piškornica – sanacijsko odlagalište i to u vrijednosti 34.212,12 kuna, a tom su prilikom razveselili i polaznike Dječjeg vrtića „Ivančica“ Koprivnički Ivanec te su njima darovali 38 m2 gumene antistresne podloge u vrijednosti od 14.392,50 kuna.

U sklopu svečane priredbe župan Koren ujedno i predsjednik Skupštine tvrtke Piškornica, direktor Piškornice Mladen Jozinović i načelnik općine Koprivnički Ivanec Ivica Petričević  uručili su i nagrade najuspješnijim učenicima koji su sudjelovali u likovno-literarnom natječaju „Božić u eko stilu“ s temom „Božić i božićni običaji u obitelji“, a kojeg je raspisalo poduzeće „Piškornica – sanacijsko odlagalište“ iz Koprivničkog Ivanca.

U kategoriji likovnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobila TARA RITOŠA, učenica 3. razreda, u kategoriji likovnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila NIKA ŠMIC, učenica 6. razreda, u kategoriji literarnog stvaralaštva razredne nastave tablet je dobio FRAN MATONIČKIN, učenik 3. razreda, a u kategoriji literarnog stvaralaštva predmetne nastave laptop je dobila TEA SALAJEC, učenica 5. b razreda.

U sklopu priredbe škola je prikupljala i donacije za međunarodni projekt „Marijini obroci“ te su prikupili ukupno 2.035,70 kuna.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live