Novosti

Za ostvarene rezultate na natjecanjima nagrađeni đurđevački srednjoškolci

U prostorijama utvrde Stari grad učenici Strukovne škole Đurđevac i Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, zajedno sa ravnateljem Mirkom Peršinovićem, ravnateljicom Nevenkom Lončar, te mentorima učestvovali su prijemu kod gradonačelnika Željka Lackovića.

Gradonačelnik je pozdravio sve prisutne, čestitao svima na postignutim uspjesima i rezultatima i izrazio želju da ovakva druženja postanu tradicija. Istaknuo je kako su učenici i mentori, prisustvujući na raznim natjecanjima, uspješno predstavili grad Đurđevac i svoje škole. Uručio je učenicima i mentorima prigodne nagrade koje zapravo predstavljaju poticaj za daljnje napredovanje i buduće uspjehe.

Ravnatelj Strukovne škole Mirko Peršinović i ravnateljica Gimnazije Nevenka Lončar također su čestitali svim učenicima i mentorima koji su postigli odlične rezultate na natjecanjima, te su im zaželjeli puno puno uspjeha u daljnjem radu i obrazovanju. Ravnateljica je naglasila da je na natjecanjima sudjelovalo 98 učenika gimnazije, a njih 26 osvojilo jedno od prva tri mjesta te je nadodala kako je ponosna i sretna jer se radilo o jakoj konkurenciji na svim natjecanjima.

Mentorica, Irena Tišljar izrazila je zadovoljstvo uspjehom i dobrim rezultatima koji proizlaze iz ovako male sredine. Istaknula je kako se nastoji usmjeriti učenike na ono što je važno i na ono čime se oni žele baviti u budućnosti.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live