Novosti

Za ostvarene rezultate na natjecanjima nagrađeni osnovnoškolci, mentori i ŠK Picok

 

U prostorijama utvrde Stari grad đurđevački su osnovnoškolci, zajedno sa ravnateljem Marijanom Vinkovićem, članovima Šahovskog kluba Picok, te mentorima zaslužnima za iznimna postignuća na županijskim i državnim natjecanjima, učestvovali prijemu kod gradonačelnika Željka Lackovića.

Gradonačelnik je pozdravio okupljene i čestitao im na postignuti rezultatima na natjecanjima. Naglasio je da je ponosan jer sudjelujući u natjecanjima učenici i njihovi mentori na najbolji mogući način promoviraju našu školu i naš grad. Pohvalio je učitelje koji svojim radom i trudom uvelike doprinose ostvarenju ovih rezultata. Nakon svečanog djela gradonačelnik je učenicima, mentorima i Šahovskom klubu za postignuti uspjeh uručio prigodne poklone.

Ravnatelj Marijan Vinković pohvalio je ovu inicijativu Grada koja će još više potaknuti učenike i mentore na rad, trud i sudjelovanje na natjecanjima u narednim godinama. Dodao je i kako je ove godine puno više učenika sudjelovalo na natjecanjima nego prošle. U ime mentora za prijam i nagrade se zahvalila Nataša Švaco, a u ime učenika Mato Vidaković koji je za kraj svojim kolegama poželio puno sreće u daljnjim natjecanjima.

 

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content