Novosti

Zamjenik Pal prisustvovao 10. finalu Lino višebojca

Zamjenik župana Ivan Pal prisustvovao je jubilarnom 10. po redu finalu Lino višebojca koje se održalo se u sportskoj dvorani Gimnazije „Fran Galović“,  a ove godine domaćin je bila Osnovna škola „Braća Radić“ iz Koprivnice.

Školski zbor, plesna grupa i mali recitatori pripremili su posebni program dobrodošlice, a na natjecanju su sudjelovali učenici Osnovnih škola iz Splitsko-dalmatinske županije, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske, Zagrebačke, Varaždinske, Brodsko-posavske, Krapinsko- zagorske, Vukovarsko-srijemske, Primorsko-goranske, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske, te učenici iz Tomislavgrada i Brčkog iz Bosne i Hercegovine.

Mlade natjecatelje podržali su i poznati sportaši, a među njima europski i svjetski prvak u veslanju Damir Martin, rukometaši PPD Zagreba i hrvatski reprezentativci Sandro Obranović i Luka Stepančić te rukometašice Podravke Vegete.

Pored toga, finalno natjecanje svojim je nastupom uveličala i pjevačica Ivana Vrdoljak Vanna, koja je ujedno s voditeljem Robertom Anićem proglasila i pobjednike, među kojima su Anja Okreša iz Svetog Jurja na Bregu i Filipe do Santos iz Dugog Sela, a iz Bosne i Hercegovine prva mjesta osvojili su Lana Memišević iz Travnika i Igor Šutalo iz Čapljine.

Plesne grupe iz škole domaćina pobrinule su se za zabavni dio programa, a osim malih navijača, natjecanju su prisustvovali i glavni urednik Sportskih novosti Mario Zorko i prokurist Janko Goleš, predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić te mnogi drugi ugledni gosti i uzvanici.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live