Novosti

Zamjenik Sobota na skupštinama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kalinovac i Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac

U Društvenom domu u Kalinovcu održana je redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kalinovac i Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac, kojima je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota.
Svečanost su otvorili predsjednik DVD-a Kalinovac Mijo Sobota i predsjednik VZO-a Kalinovac Branko Vucikuja koji su pozdravili prisutne, a zatim su podneseni su izvještaji o financijama i radu u 2017. godini te je iznesen Plan rada i financijski plan za 2018.godinu. Izvješće Nadzornog odbora za DVD Kalinovac podnio je predsjednik Mario Bačić, a izvješće Nadzornog odbora za VZO podnio je Mario Vucikuja.
Zamjenik Sobota u svom se obraćanju osvrnuo na uspješno djelovanje vatrogasaca u protekloj godini te pohvalio njihove rezultate, dodavši kako će Županija i nadalje financijski pomagati razvoj vatrogastva.
Načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar također je pohvalio rad vatrogasaca i aktivnost koju su pokazali u prošloj godini te je obećao kako će ih Općina i nadalje financijski pomagati.
Predsjednik Prostovoljnog Gasilskog Društva iz Podsrede, pobratimskog društva iz Slovenije, uputio je pozdrave domaćinima i gostima te uručio poklon povodom obljetnice druženja i prijateljstva s Kalinovčanima, a u ime gostujućih vatrogasaca na pozivu i druženju zahvalio je predstavnik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Željko Turbelija, zaželjevši mnogo uspjeha u radu u 2018. godini.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live