Novosti

Zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota prisustvovao redovnoj izvještajnoj skupštini DVD-a Batinske

Zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota, prisustvovao je redovnoj izvještajnoj skupštini DVD-a Batinske, koja je otvorena pozdravnim riječima predsjednika Branka Vucikuje. Predsjednik je zahvalio svima na uspješnoj suradnji, dodavši kako je DVD prošle godine obilježio 60 godina djelovanja, te je na kontinuiranoj financijskog podršci zahvalio Vatrogasnoj zajednici Koprivničko-križevačke županiji i Općini Kalinovac.
Zamjenik Sobota u svom je obraćanju okupljenim vatrogascima i njihovim gostima pohvalio predan rad DVD-a Batinske, dugogodišnju kvalitetnu i konstruktivnu suradnju s Koprivničko-križevačkom županijom i njezinom Vatrogasnom zajednicom, kao i doprinos razvoju lokalne zajednice. Još je dodao kako će Županija i nadalje financijski pomagati sektor vatrogastva kao što je to činila i dosad te je vatrogascima poželio uspješnu godinu i što manje intervencija.
Prigodnim govorima obratili su se i načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar, zamjenik županijskog zapovjednika, ujedno i v.d. zapovjednika JVP Đurđevac Matija Markešić i zamjenik zapovjednika DVD-a Kalinovac Željko Zalar koji je domaćinima poklonio dva izolaciona uređaja.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live