Novosti

Započeo 62. Kadetski kup Hrvatskog športskog ribolovnog saveza

Na jezeru Šoderica, točnije na novoj stazi za ribolovna natjecanja na jezeru Jegeniš započeo je 62. Kadetski kup Hrvatskog športskog ribolovnog saveza kojem je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal.
Predsjednik Županijskog ribolovnog saveza Ivan Petak na početku je sve prisutne pozdravio te poželio dobrodošlicu i puno uspjeha na daljnjem natjecanju nakon čega je načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić izrazio zadovoljstvo što se natjecanje odvija upravo na ova dva jezera u Općini Legrad.
Koprivničko-križevačka županija i županijska Zajednica sportova podupiru ovo natjecanje, a riječi dobrodošlice svim natjecateljima uputio je i zamjenik Pal te poželio „puno uspjeha, ali i sportsku i poštenu borbu.“.
Ponos što je ovo natjecanje postalo već tradicionalno i zahvalu svima koji već godinama sudjeluju i rade na organizaciji uputio je predsjednik Hrvatskog športskog ribolovnog saveza Vladimir Sever koji je ujedno i svečano otvorio natjecanje.
Na natjecanju sudjeluju ukupno 35 ekipa iz 18 županija, odnosno 22 u muškoj i 12 u ženskoj konkurenciji. Koprivničko-križevačku županiju predstavljaju kadeti Športsko ribolovnog kupa Đelekovec, ŠRK-a Torčec i ŠRK-a Bistra Repaš te kadetkinje Podravke.
Natjecanje će trajati dva dana, a proglašenje rezultata i pobjednika održat će se u nedjelju 3. srpnja u 16 sati.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live