Novosti

Započeo osmi međunarodni stručni skup Sportmeet summer school 2016.

Uoči otvorenja Sportmeet summer school 2016. predsjednik međunarodnog stručnog skupa Paolo Cipolli sa suradnicima posjetio je županijsku upravu gdje ih je ugostio zamjenik župana Ivan Pal.
Tema sastanka bila je otvorenje osmog po redu Sportmeeta, a tom prilikom predsjednik  Cipolli upoznao je zamjenika Pala o samom stručnom skupu i programu Sportmeeta koji se održava od 14. do 17. srpnja u Križevcima. Naime, radi se o međunarodnoj mreži sportaša, djelatnika i profesionalaca ujedinjenih u svijetu sporta i putem sporta kao značajnom čimbeniku u životu. Istaknuto je i da će na skupu sudjelovati 200 sudionika iz Hrvatske i cijele Europe, a razgovarat će se o stručnim temama u svijetu sporta.
Zamjenik Pal pohvalio je organizaciju samog skupa te se osvrnuo i na rad s mladim dobnim skupinama u sportu na području Županije, a obišli su i koprivničke sportske objekte poput Sportske dvorane u Gimnaziji „Fran Galović“ te bazena „Cerine“. Isto tako, predstavio im je Rukometni klub Podravku te projekte koje Županija provodi u suradnji s Malom sportskom školom Koprivnica. Predsjednik Cipolli izrazio je zadovoljstvo koprivničkom sportskom, ljudskom te građevinskom infrastrukturom te poželio da se sljedeće godine međunarodni stručni skup održava upravo u Gradu Koprivnici na što je zamjenik Pal dodao da u tome imaju u potpunosti podršku Županije.
Službeno otvorenje Sportmeeta održano je danas u Križevcima, a pozdravne riječi uputili su tajnica Sportmeeta Anna Lisa Gasparini i Zdenko Horvat nakon čega ga je predsjednik Cipolli proglasio otvorenim. Otvorenju je prisustvovao i zamjenik Pal.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live