Novosti

Završeni Dani općine Kloštar Podravski 2017.

Zadnjeg dana proslave Dana općine Klošat Podravski u Župnoj crkvi Sv. Benedikta i Žalosne gospe u Kloštru Podravskom služena je Koncelebrirana sveta misa na kojoj se okupio velik broj mještana. Misu su služili kloštranski župnik fra Ivan Široki i župnik fra Marijan Jelušić, rodom iz Kloštra Podravskog.
Održan je i Sajam starina i domaćih proizvoda. Na sajmu su prezentirani domaće proizvode koje su brojni posjetitelji mogli degustirati. Svim izlagačima zahvalnice za sudjelovanje uručio je općinski načelnik Siniša Pavlović.
U Društvenom domu u Kloštru Podravskom, programom pod nazivom „Nesem selo zanemaril“, posjetiteljima se predstavila Igraonica „Lina“ i Mala škola, nastupe su osmislile Iva Gegurić, Marinela Bedeković-Prevedan i Jasna Đipalo.
U sklopu Dana općine podržana je Folklorna manifestacija „Svojoj Općini za rođendan“ na kojoj su se brojnim posjetiteljima pjesmom i plesom predstavile udruge s područja Općine Kloštar Podravski i to: KUD Podravec, Folklorna udruga Kloštar Podravski, Udruga žena Kozarevac, Vokalni sastav „Gorbonuk“ i KUD Prugovac. Po završetku programa općinski načelnik Siniša Pavlović svim sudionicima dodijelio je zahvalnice za rad i trud na očuvanju kulturne baštine, promicanju imena Općine Kloštar Podravski i ljubavi prema svom mjestu.
U večernjim satima, održana je Večer šansone i domoljubne pjesme uz klavir i gitaru.
Nastupili su Hrvoje Hegedušić, Kristina Domović i Tomislav Brajša. Izvođače je na klaviru pratila Ljerka Šemeš. Ovim koncertom završeno je trodnevno obilježavanje Dana Općine Kloštar Podravski.
 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live