Novosti

Završila humanitarna akcija “Samo 1 kuna”

U želji da pomognu stradaloj obitelji Prispilović, đurđevačka Udruga A je to – Art Podravina organizirala je humanitarnu akciju pod nazivom “Samo 1 kuna” kojom su  prikupili 14.560 kuna.
Humanitarna akcija provedena je postavljanjem zapečaćenih donacijskih  kutija  koje su se nalaze na 44 različite  lokacije na području Đurđevca i šire okolice.
Prebrojavanje novca pred pet svjedoka odražano je proteklog vikenda, u vijećnici Stari grad Đurđevac. Kao svjedoci nazočili su Marija Furdić, Marko Rac, Mario Kaniški, Robert Rodman i Jura Tomrlin. Članovi koji su sudjelovali u brojanju novčanica bili su Tanja Fuček, Kristina Đuričić, Ines Talijan, Patricija Čekada i Ivan Jadanec. Zapisničar ovog događaja bila je Valentina Jadanec, tajnica udruge, iz koje su javili da je uplata na račun malenog Mihaela izvršena u ponedjeljak, što je potvrđeno i  fotografijom te se zahvaljuju svim sudionicima na velikom srcu i dobroj volji.
Obitelj Prispilović doživjela je veliku tragediju. U prometnoj nesreći u Cvetkovcu, pred očima malog Mihaela smrtno je stradala njegova dvogodišnja sestra, a otac zadobio teške ozljede. S obzirom na to da je riječ o obitelji s malim primanjima, a i neizvjesna je budućnost Mihaelovih roditelja, mnogi ljudi uključili su se u humanitarne akcije za pomoć nesretnoj obitelji. 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live