AktualnoLife StyleNovostiPromoVijesti iz KoprivniceVijesti iz Županije

Završio je Bregfest – brojni ljubitelji vina uživali u vinskoj ponudi!

Uspješno je završen festival vina Bregfest koji je ove godine oduševio brojne Koprivničance.

Ovaj događaj, održan na Zrinskom trgu u Koprivnici, privukao je velik broj posjetitelja, ljubitelja vina i gastronomske ponude.

foto: Lovro Šignjar

Podsjetimo, ovaj festival vina održavao se proteklog vikenda, a uz vinske radionice, hranu i dobru glazbu DJ-a, u samom srcu Koprivnice etablirane vinarije predstavile su se svojom ponudom vrhunskih vina regije Središnje bregovite Hrvatske.
Vinarije Kostanjevec, Matočec, Topolovčan, Bužić, Šimunić, Grudić, Cik, St. Jerome, Kunčić, Cmrečnjak, Dvanajščak, Kozol, Bedekovich, Lovrec, Polovanec, Miklaužić, Klet Romić, Bolfanski Vinski vrh te Kalničke poljoprivredne zadruge pažnju posjetitelja privukli su degustacijom vrhunskih autohtonih sorti vina, koje su vinari s ponosom predstavljali. Također, bila je to izvrsna prilika i da brojni posjetitelji saznaju nešto više o vinarstvu.

foto: Lovro Šignjar

Suzana Operman, tajnica udruge Bregovite Hrvatske, zadovoljna je održanom manifestacijom u Koprivnici:

– Zadovoljni smo organizacijom i dobrom atmosferom tijekom festivala vina Bregovite Hrvatske u Koprivnici. Drago nam je da su građani u velikom broju uživali u našim vinima. Nadam se da je to početak uspješne suradnje i pozivamo sve ljubitelje dobrog vina na Bregfest koji će se 25. listopada održati u zagrebačkoj Laubi gdje očekujemo 60 vinara iz cijele vinske regije Središnje bregovite Hrvatske, kazala je.

Udruga Bregovita Hrvatska, regionalna organizacija za vinsku regiju Središnja bregovita Hrvatska, posvećena je unaprijeđenju vinogradarstva i vinarstva te promidžbi vina istoimene regije.
Središnja bregovita Hrvatska jedna je od četiriju hrvatskih vinskih regija, a u njenom sastavu su smještena vinogorja Zagorja i Međimurja, Prigorja i Bilogore, Pokuplja, Moslavine te Plešivice.
Organizatori Bregfesta bili su Udruga Bregovita Hrvatska i Turistička zajednica grada Koprivnice.

foto: Lovro Šignjar

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live