NovostiSportske vijestiVijesti

Završio veliki nogometni Turnir Đurđevac 2022.: mladi nogometaši đurđevačkog Graničara prvi u obje kategorije

Pobjedama ekipa Graničara dobnih uzrasta U-7 i U-10, u subotu je završen veliki nogometni turnir mladih ekipa nogometnih klubova iz cijele sjeverne Hrvatske. Naime, protekla dva vikenda na stadionu Vlado Leščan Duspe u Đurđevcu pred više od tisuću gledatelja, igrale su 52 ekipe i više od 400 djece.
Ovaj proljetni turnir organiziran je po prvi puta, a prijavljen je rekordan broj ekipa koje su se borile za vrijedne nagrade. Organizator turnira je Turistička zajednica grada Đurđevca, Stari grad d.o.o., Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i Nogometni klub Graničar Đurđevac.
Unatoč visokim temperaturama i sunčanom vremenu pred mnogobrojnom publikom na stadionu ŠRC-a u Đurđevcu, igralo se u napetoj nogometnoj atmosferi do samoga kraja. U drugom dijelu turnira igrom su dominirali mladi nogometaši đurđevačkog Graničara koji su bili prvi u obje kategorije.
Konačni plasman bio je sljedeći:
Selekcija U-7:

 1. NK Graničar Đurđevac
 2. NK Slaven Belupo
 3. Škola nogometa Grada Koprivnice
 4. NK Pitomača
  Selekcija U-10:
 5. NK Graničar Đurđevac
 6. NK Slaven Belupo
 7. NK Bjelovar
 8. NK Vrbovec
  Medalje, pehare i priznanja ekipama uručili su gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić i predsjednik NK Graničara Dario Pecikozić.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
 • https://streaming.podravskiradio.hr/live