Novosti

Završna konferencija „Prilika za sve“

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije u utorak, 16. kolovoza 2016. godine s početkom u 10,00 sati održat će se završna konferencija projekta „Prilika za sve“.
Cilj ovog projekta je pružiti stručnu podršku učenicima s poteškoćama u razvoju za ravnopravno uključivanje u rad i obrazovni sustav u osnovnim i srednjim školama kojima je Koprivničko-križevačka županija osnivač.
Projekt je odobren za sufinanciranje u okviru natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama” iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020., a nositelj projekta je Koprivničko-križevačka županija dok su projektni partneri PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja te 15 osnovnih i 6 srednjih škola kojima je Županija osnivač.
Ukupna vrijednost je 1.931.183,74 kuna dok sufinanciranje od strane Europske unije iznosi 95 posto, odnosno 1.834.624,55 kuna.
Služba ureda župana

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live