Novosti

Završnom svečanošću projekta o leptirima obilježen Dan Osnovne škole Sveti Petar Orehovec

Osnovna škola Sveti Petar Orehovec, uz završnu svečanost projekta o leptirima, obilježila je svoj Dan škole, a proslavi je prisustvovao župan Darko Koren.
Župan je učenicima, učiteljima, ravnatelju i ostalim djelatnicima škole uputio najiskrenije čestitke te je dodao kako će im najljepši poklon za Dan škole biti rekonstrukcija dijela školske zgrade.
Podsjetimo kako je krajem ožujka Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, po Programu održivog razvoja lokalne zajednice za 2017. godinu, odobrilo sufinanciranje od 850 tisuća kuna za rekonstrukciju zgrade škole. Koprivničko-križevačka županija pripremila je kompletnu dokumentaciju, ishodila građevinsku dozvolu te se uskoro očekuje potpisivanje ugovora s izvođačima radova, dok sami radovi trebaju započeti nakon završetka nastave,
Jedan je to od najvažnijih ovogodišnjih projekata u školstvu, sa svrhom da se školarcima u svakom dijelu Županije omoguće jednaki uvjeti obrazovanja.
Učenici, odjeveni u leptire, priredili su prigodni kulturno-umjetnički program, kao i sportska događanja, a proslavi su još prisustvovali ravnatelj škole Stjepan Lučki te načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak.
Izvor slike KKŽ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio