Novosti

Župan i zamjenik Pal čestitali Uskrs u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal sa suradnicama posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica kako bi korisnicima i djelatnicima čestitali blagdan Uskrsa.

Ravnateljica Vesna Križan upoznala je župana i suradnike s aktualnostima u radu i planovima za budućnost te im zahvalila na podršci i suradnji tijekom posljednjih 15 godina, koliko Županija skrbi o Domu.

U svom obraćanju župan Koren je naglasio kako je koprivnički Dom, koji je nedavno proslavio 26. obljetnicu postojanja, vodeća ustanova takve vrste u Republici Hrvatskoj, za što su  zaslužni zaposlenici i vodstvo koji s posebnom pažnjom, ljubavlju i empatijom pristupaju poslu. Iskoristio je je priliku da im zahvali na predanom i uspješnom radu na brizi za građane treće životne d

obi te je dodao kako je najvažniji osjećaj zajedništva koji se osjeća na svakom koraku. Kazao je kako će im Županija i nadalje pružati podršku u svakom pogledu, u okviru svojih mogućnosti, te je zaželio da im Uskrs kao blagdan svjetla i vjere donese novu nadu i optimizam, kao i ohrabrenje za sve što život donosi.

Nakon druženja, korisnici su županu i suradnicima darovali pisanice koje su sami izradili na kreativnim radionicama u Domu.

(foto; kckzz.hr)

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live