Novosti

Župan Koren održao svečani prijem i uručenje priznanja u projektu “Vuzmena košarica”

Župan Darko Koren održao je svečani prijem za sve sudionike projekta „Vuzmena košarica“ te su tom prilikom uručena priznanja i nagrade za najbolje košarice.

O samom projektu „Vuzmena košarica“ govorio je direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc te istaknuo kako je ove godine sudjelovalo ukupno 22 skupine škola i vrtića pri čemu je prikupljeno 5569 kuna, a koje će se donirati odjelu pedijatrije u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica.

Župan Koren zahvalio je svima na sudjelovanju te dodao:

„Vuzmena košarica je jedan šlag na cijeli naš proljetni proizvod kojeg imamo svake godine i zaista je jedan put koji govori na koji način se moraju od malih nogu odgajati naša djeca. Cilj je naslijediti vrijednost tradicije koji je bitan segment svakog društva te ju moramo prenositi.“

Priznanja i nagrade najboljima uručio je zamjenik župana Darko Sobota, a najbolji u kategoriji vrtića bio je Dječji vrtić  „Potočić“ iz Koprivničkih Bregi dok je drugo mjesto osvojio Dječji vrtić „Smiješak“ iz Koprivnice, a treće mjesto pripalo je Dječjem vrtiću „Maslačak“ iz Đurđevca. U kategoriji osnovnih škola, prvo mjesto osvojila je Osnovna škola Koprivnički Ivanec dok je drugo mjesto pripalo Područnoj školi Reka, a treće mjesto osvojila je Područna škola Gotalovo.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live