Novosti

Župan Koren prisustvovao otvorenju „Podravskih motiva“

Podravski motivi“, manifestacija naivnog slikarstva, gastronomije i starih zanata svečano je otvorena sinoć u koprivničkom Gradskom parku.
Svečanom otvorenju prisustvovao je i župan Darko Koren koji je u svom obraćanju istaknuo: „Ova manifestcija je jedna od najstarijih priredbi na našem području koja se temelji prije svega na naivnoj umjetnosti. Drago mi je da nazočim na otvorenju i  ove godine te želim da u ova tri dana svi prenosimo duh zajedništva koji je trenutno neophodan u Lijepoj našoj. Županija će uvijek podržavati ovakve manifestacije koje prenose našu tradiciju i vrijednosti Podravine.“.
Svim prisutnima se obratio i zamjenika koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić koji je poželio svima dobrodošlicu te službeno predao ključeve grada slikaru Nikoli Večenaju Lepertinovu koji je ujedno svečano i otvorio ovu manifestaciju.
Otvorenju su prisustvovali i saborski zastupnik Damir Felak, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Grada Koprivnice Renato Labazan te brojni uvaženi gosti i uzvanici.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live