Novosti

Župan Koren zahvalio vatrogascima na uspješnoj suradnji u 2016. godini

Župan Darko Koren je u znak zahvale na uspješnoj suradnji u 2016. godini primio  predstavnike Vatrogasne zajednice Koprivničko – križevačke županije i to predsjednika Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Ivana Matosovića, županijskog vatrogasnog zapovjednika Zvonimira Habijana, predsjednika Vatrogasne zajednice Grada Koprivnice Ivana Golubića te zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Marijana Kicivoja.
Ovom prigodom župan je zahvalio svim vatrogascima na svemu što su učinili i što čine za Županiju, ali je s ponosom istaknuo podršku „najvatrogasnije Županije“ njihovom radu osvrnuvši se pri tom na napredak vatrogastva u svim segmentima te im poželio puno uspjeha u nadolazećoj godini.
Predstavnici Zajednice izvijestili su župana o provedenim aktivnostima u 2016. godini kao i o planovima i projektima za 2017. godinu te pri tom zahvalili županu i svim suradnicima na dobivenoj podršci u radu. Na današnjem prijemu predstavnici vatrogasaca istaknuli su kako Koprivničko-križevačka županija izdvaja najviše sredstava za nabavu vatrogasne opreme i vatrogasnih vozila što značajno unapređuje rad vatrogasnih društava.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live