Novosti

Župan na 2. CrisCon konferenciji u Križevcima

Ovogodišnje izdanje CrisCon konferencije koja je održana u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci okupilo je 300 sudionika kojima je predavanja održalo 30 vrhunskih predavača iz Hrvatske i Slovenije, a konferencija je bila namijenjena informatičkoj zajednici, učiteljima i profesorima s ciljem povezivanja i dijeljenja znanja.
Konferenciju je posjetio i župan Darko Koren, koji je pozdravio sudionike i pohvalio organizaciju, a pozdravnim su se riječima obratili i zamjenik križevačkog gradonačelnika Danijel Šaško, voditelj Tomislav Hrebak, direktor konferencija Tomislav Čut, direktor sadržaja Goran Žarinac, voditelj organizacijskog tima Tihomir Hodak te Alma Rovis Brandić iz Agencije za odgoj i obrazovanje.
Na konferenciji su doneseni konkretni prijedlozi za međusobnom suradnju obrazovnog i IT sektora kako bi koristi novih tehnologije mogle doći do punog izražaja. Konferencija je završila panel-diskusijom „ICT i obrazovni sustav u Hrvatskoj – godinu dana poslije“ na kojoj je, između ostalih sudjelovala i pomoćnica Ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio