Novosti

Župan održao prijem za predstavnike reprezentacija sudionika 16. Europskog prvenstva u kuglanju za slijepe i slabovidne

 

Kako bi poželio dobrodošlicu u Koprivničko-križevačku županiju i puno uspjeha na natjecanju, župan Darko Koren održao je prijem za predstavnike reprezentacija koje sudjeluju na 16. IBSA Europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slabovidne koje se održava u Koprivnici.

Na samom početku, župan je pozdravio sve okupljene te uputio zahvalu Kuglačkom savezu Koprivničko-križevačke županije, županijskoj Zajednici sportova te Hrvatskom kuglačkom savezu na organizaciji ovog prvenstva.

Župan je potom upoznao goste s nekoliko podataka o samoj Koprivničko-križevačkoj županiji osvrnuvši se na gospodarstvo, naivnu umjetnost, ali i na poznate sportaše koji su ostvarili i još uvijek ostvaruju velike rezultate. Dodao je kako su zabilježeni i veliki rezultati u kuglanju te kako je upravo to jedan od glavnih razloga zašto je Europsko prvenstvo organizirano upravo na ovom području.

Zahvalu Koprivničko-križevačkoj županiji na potpori u organizaciji ovog prvenstva, ali i brojnih drugih natjecanja uputio je predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanko Lovković.

Puno sreće natjecateljima i zahvalu Županiji i županijskoj Zajednici sportova uputila je i izaslanica Hrvatskog kuglačkog saveza Ilenka Milas, a zadovoljstvo organizacijom natjecanja istaknula je predstavnica Hrvatske reprezentacije Ruža Markešić dodavši kako su svi natjecatelji zadovoljni te kako natjecanje protječe dobro.

Prijemu su prisustvovali predstavnici reprezentacija iz Njemačke, Mađarske, Rumunjske, Poljske, Slovačke, Srbije, Slovenije te Hrvatske, predsjednik Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Josip Rožmarić i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live