OVJE MOŽE BITI VAŠA REKLAMA
Novosti

Županija donirala vrijednu opremu vatrogascima u Kalinovcu i Ferdinandovcu

Župan Darko Koren i zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić, prisustvovali su primopredaji vatrogasne opreme vrijedne 80 tisuća kuna, koja je nabavljena za dobrovoljna vatrogasna društva Kalinovac i Ferdinandovac iz proračuna županijske Vatrogasne zajednice i u suradnji sa Županijom.
Uz brojne vatrogasce, primopredaji su prisustvovali i načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić, načelnik Općine Kalinovac Danijel Zvonar, predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Goran Matoničkin, zapovjednik JVP Đurđevac Matija Markešić, ujedno i pomoćnik županijskog zapovjednika, predsjednik VZO Ferdinandovac i DVD-a Ferdinandovac Danijel Dugina, zapovjednica VZO Ferdinandovac i DVD-a Ferdinandovac Marijana Đođ, predsjednik VZO Kalinovac i DVD-a Batinske Branko Vucikuja, zapovjednik VZO Kalinovac i DVD-a Kalinovac Željko Gelo.
Župan je kazao kako su „dva najvažnija segmenta vatrogastva ljudi i kvalitetna oprema“ te kako Županija i njezina Vatrogasna zajednica kontinuirano pomažu društvima u nabavljaju potrebne opreme.
Pohvalama vatrogascima pridružio se i predsjednik Matoničkin, koji je podsjetio kako je u izradi novi Zakon o vatrogastvu te je zahvalio Županiji na dugogodišnjoj podršci i pomoći koju im pruža u svim situacijama.
Zadovoljstvo donacijama izrazili su i načelnici Danijel Zvonar i Vjekoslav Maletić, a zapovjednici i predsjednici društava naglasili su koliko im je potrebna oprema te su također zahvalili Županiji i županijskoj Zajednici.
Župan i suradnici razgledali su opremu, kao i prostorije DVD-ova, te razgovarali s vatrogascima o izazovima s kojima se suočavaju, a na kraju obilaska poželjeli su im mnogo sreće i uspjeha u radu i što manje intervencija.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content
  • https://matrix-server.hr:8082/podravskiradio
  • Podravski Radio 87.6MHz
  • Radio