NovostiVijesti iz Podravine

Županija povećala sredstva za sufinanciranje programa i projekata udruga – ove godine osigurano ukupno 870 tisuća kuna

Sukladno osiguranim sredstvima u Proračunu Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu i objavljenim natječajima za sufinanciranje udruga Domovinskog rata, programa/projekata udruga s područja odgoja, obrazovanja i ostalih aktivnosti, programa/projekata udruga s područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom te udruga umirovljenika u 2022. godini, župan Darko Koren donio je Zaključak o rasporedu sredstava Proračuna po pojedinim programskim djelatnostima udruga.
Podsjetimo, ukupna vrijednost svih natječaja sufinanciranja programa i projekata iznosi 870 tisuća kuna, što je za 145 tisuća kuna više nego prošle godine, a najveće povećanje financiranja ostvareno je za udruge s područja zdravstva i brige o osobama s invaliditetom.
Potpisivanje ugovora o korištenju sredstava Proračuna Koprivničko-križevačke županije za 2022. godinu za sufinanciranje programa/projekata udruga građana u 2022. godini bit će organizirano u prostoru Županijske uprave, a detalji su dostupni na web stranici KKŽ.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Skip to content