Novosti

Županija se predstavila na večeri Udruge hrvatskih poduzetnika u Beču

Župan Darko Koren sa suradnicima prisustvovao je večeri Udruge hrvatskih poduzetnika u Beču prilikom čega je pozvao poduzetnike iz Beča i Austrije na ulaganje u poduzetničke zone na području Koprivničko-križevačke županije.

Večera je okupila tristotinjak uzvanika iz gospodarskog i političkog života grada Beča i Austrije, kao i goste i visoke uzvanike iz Republike Hrvatske te Bosne i Hercegovine, ali i Njemačke i drugih europskih zemalja, a zadovoljstvo i zahvalnost na pozivu za sudjelovanje na ovoj večeri uputio je župan.

Župan je istaknuo kako je Udruga hrvatskih poduzetnika važna spona između gospodarstava u Austriji i Hrvatskoj te kako je ova večer stvorila plodno tlo za ostvarivanje poslovnih interesa.

U bečkom Kursalonu osim na samoj večeri, Županija se predstavila i na izložbenom prostoru na kojem su održane prezentacije o mogućnosti ulaganja u poduzetničke zone, ulogu regionalnog koordinatora PORE Razvojne agencije te turistički potencijali koje je predstavila županijska Turistička zajednica, a tijekom večeri posluživalo se Županovo vino i vino Vinarije Kostanjevec.

Svake godine na večeri Udruge hrvatskih poduzetnika sudjeluju poslovni partneri članova Udruge te predstavnici političkog života kao i uzvanici i poduzetnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te drugih europskih zemalja, a večer predstavlja priliku za upoznavanje i umrežavanje.

 

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live