Novosti

Županijsko Društvo Crvenog križa organiziralo 12. susrete darivatelja krvi

Povodom Svjetskog dana darivatelja krvi, Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije organiziralo je 12. susrete darivatelja krvi kojima je prisustvovao zamjenik župana Ivan Pal.
Susreti su održani u organizaciji Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije dok je domaćin susreta bilo je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica uz pomoć općinskog društva Crvenog križa Sokolovac.
Tom je prigodom zamjenik Pal čestitao svim darivateljima krvi Svjetski dan darivatelja krvi te im zahvalio na nesebičnosti i dobroj volji da daruju krv i tako pomognu drugima.
Predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Dubravka Jaković istaknula je kako je u prošloj godini na području Županije prikupljeno 8.614 doza krvi te je s prosjekom od 7,45 davanja na sto stanovnika, Koprivničko-križevačka županija već nekoliko godina prva u Hrvatskoj.
Pored susreta darivatelja krvi, održana je i redovna sjednica Skupštine županijskog Društva Crvenog križa na kojoj je prihvaćeno Izvješće o radu i Financijsko izvješće za 2015. godinu, donesene su izmjene Statuta Društva te Odluka o izborima koji kreću 1. rujna 2016. godine u svim ustrojstvenim oblicima.

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live