NovostiVijesti

Još jedna uspješna godina: Udruga Peski-Art može se pohvaliti uspješnim rezultatima i projektima

U Društvenom domu Mladen Markač u Đurđevcu održana je redovna izvještajna sjednica Skupštine udruge Peski-Art Đurđevac.

Skupštini su uz članove nazočili i brojni gosti: gradonačelnik Hrvoje Janči, predsjednik Mjesnog odbora Peski Stjepan Stanešić, predsjednik udruge Matice umirovljenika Grada Đurđevca Tomo Jozek, prijatelji i suradnici udruge te predstavnici sponzora i donatora.

Nakon usvajanja dnevna reda i izbora radnih tijela Skupštine, podnesena su izvješća za 2022. godinu, Izvješće o radu, izvješće o financijskom poslovanju te izvješće Nadzorna odbora.

Detaljno izvješće o radu podnio je predsjednik udruge Franjo Mihočka koji je kronološki prezentirao bogat ostvareni program udruge, zahvalio je svim članovima na angažmanu u ostvarenju zahtjevnih programa, te je uputio zahvalu pokroviteljima, donatorima, sponzorima i prijateljskim udrugama i ustanovama kao i pojedincima s kojima udruga surađuje na uspješnom ostvarenju programa. Predsjednik udruge se u svom izvješću dotaknuo svih važnijih brojnih aktivnosti, a posebno se osvrnuo na iznimno postignuće u 2022. godini kada je udruga po drugi put u pet godina dobila priznanje za najuspješniju likovnu udrugu na 38. susretima likovnih stvaratelja Hrvatskog Sabora Kulture koji su se održali u Zaboku.

Izvješće o financijskom poslovanju podnio je blagajnik udruge Krunoslav Kranjec, a izvješće Nadzorna odbora Verica Babec. Sva izvješća prihvaćena su jednoglasno.

Gradonačelnik Hrvoje Janči pohvalio je bogat i uspješan rad udruge, čestitao svima na ostvarenjima te je i nadalje obećao potporu Grada u radu udruge i ostvarenju programa.

Predsjednik MO Stjepan Stanešić izrazio je zadovoljstvo što udruga svojim programima djeluje u živopisnom kvartu Peski koji se proteže na području posebnog prirodnog krajobraza Đurđevački peski po kojem udruga i nosi ime, predsjednik Udruge Matice umirovljenika Tomo Jozek također je uputio prigodne riječi i pozdrave te je izrazio zadovoljstvo uspješnom suradnjom dviju udruga.

Pod točkom razno predsjednik udruge informirao je Skupštinu o trenutačnim aktivnostima oko prijave projekata, o pripremama za uskrsnu izložbu pisanica kao i izložbu likovnih radova članova udruge povodom Dana Grada za koju su se na Skupštini prikupljali radovi. Nakon radnog dijela Skupštine slijedilo je osvježenje i druženje.

https://djurdjevac.hr/dogadanja-u-gradu/jos-jedna-uspjesna-godina-udruga-peski-art-moze-se-pohvaliti-uspjesnim-rezultatima-i-projektima/

Izvor: Grad Đurđevac

Povezani članci

Odgovori

Back to top button
Skip to content
  • https://streaming.podravskiradio.hr/live